Välkommen!

Välkommen! Du läser just nu det allra första inlägget på Sojas blogg. Spännande, eller hur? Här kommer vi att berätta mer om hur vi jobbar och vad vi gör på dagarna. Vi kommer presentera våra projekt och produktioner mer i detalj, och berätta mer om infografik, hur det funkar och varför det är ett effektivt sätt att kommunicera.

Om du hamnat här och känner dig förvirrad och vilsen är det kanske läge att presentera vilka vi är. Soja är ett företag som använder infografik och animation för att hjälpa företag och organisationer att berätta, utbilda, förklara och förtydliga. Det är den korta varianten, och för den som vill ha den riktigt långa varianten kan det vara en bra idé att följa vår blogg och få en tydligare bild av vilka vi är och hur vi tänker.

soja-team-1500px

Mittemellan-varianten tar sin början 2010 då företaget Soja film startades av Sofie Edvardsson och Jakob Nyström. Då som nu var ambitionen att hjälpa företag och organisationer att kommunicera på ett effektivt och tydligt sätt. 2012 vann Soja film pris som Årets unga företag i Umeå, och jobbade redan då tillsammans med kunder från hela Sverige.

När vi nu skriver 2016 i kalendern så ligger fokus på infografik, oavsett om den är stillastående, rörlig eller interaktiv. Vi är experter på att förvandla krånglig information till något enkelt och tilltalande för publiken, oavsett om det är hårdhudade inköpschefer eller otåliga medborgare. För vi är ju också hårdhudade och otåliga ibland, men alltid oändligt nyfikna på hur

saker och ting fungerar och hänger ihop.

Så om du vill veta mer om hur infografik kan hjälpa ditt företag eller din organisation framåt, ta kontakt med oss så berättar vi mer. Eller läs vidare i vår blogg. Hur som helst är du hjärtligt välkommen.

Send this to a friend