Projekt: Science fiction – fast på riktigt

3Dskrivare

En av de bästa sakerna med att jobba på Soja är att man får lära sig så mycket inom många olika områden. Genom åren har vi gjort projekt om bygglov, demokrati, vibrationsanalys, innovationsprojekt, hundmat, musik, betygskriterier, läkemedel och väldigt mycket mer.

Ett spännande område som vi fått snudda vid några gånger i olika projekt är 3D-skrivarvärlden. Tänk dig själv, en framtid där tillverkningen flyttats från företagen till konsumenterna. Det säger sig självt att det skulle innebära stora förändringar i de flesta delar av samhället.

Det ville tidningen Kollega berätta om för sina läsare i artikeln Science fiction – fast på riktigt. Vi bistod med infografik som hjälper läsaren (eller tittaren?) att förstå möjligheterna.

Send this to a friend