Just nu söker vi en Motion designer

HELTID, STOCKHOLM

English version here

Familjen behöver återigen växa! Kom och jobba med oss! Soja söker nu en formsäker och nyfiken Motion Designer för en heltidstjänst i Stockholm.

Soja

Soja är ett produktionsbolag som skapar animation och infografik för att hjälpa företag och organisationer att förklara svåra saker på ett enkelt sätt. Vi tycker om att berätta historier och drivs av nyfikenhet, och tack vare våra kunder får vi möjligheten att grotta ner oss i allt från demokrati och mänskliga rättigheter till vibrationsanalys och skogsvård. Vi vill vara en del i att skapa en bättre och mer hållbar värld, därför samarbetar vi extra gärna med uppdragsgivare som jobbar för social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Utöver kommersiella uppdrag så jobbar vi också med egna projekt inom film och TV.

Du!

Nu behöver vi förstärka med en till Motion Designer som kommer jobba med animation och att skapa grafik. Vi tror att rätt person är strukturerad och kreativ, och gillar tanken av att jobba flexibelt i olika typer av projekt, både långa och korta, stora och små. Vi är ett litet, sammansvetsat team och för att trivas hos oss behöver du gilla att ta tydligt ansvar över dina arbetsuppgifter och hugga i där det behövs.

Team

Hos oss kommer du ofta jobba i team men ibland också arbeta självständigt i projekt, och vara en del i att skapa både interaktiv, rörlig och stillastående infografik. Jobba tillsammans för att spåna, utveckla idéer och hjälpa våra uppdragsgivare att hitta nya lösningar. Här kan du läsa mer om hur en arbetsvecka kan se ut: https://www.soja.se/2016/12/09/en-vecka-pa-soja-process-success/

Vi tror att du:
– Har professionell erfarenhet av att jobba med motion graphics.
– Känner dig hemma bland färg, form och typografi.
– Har utbildning inom området.
– Är trygg med programvaror som After effects, Illustrator och Photoshop.
– Gillar att jobba i team. (https://www.youtube.com/watch?v=StTqXEQ2l-Y)

Ansökan

Viktigt är att du kan visa upp arbetsprover där du också förklarar vilken din roll har varit i produktionen. Berätta gärna också hur du kan komplettera oss som redan jobbar på Soja. Kanske har du en bakgrund inom print, talar ett annat språk, eller något helt annat som vi inte kan?

Tjänsten är en heltidsanställning på vårt kontor i Stockholm. Du söker den genom att skicka CV, personligt brev och länkar till arbetsprover till jobb@soja.se. Vi kan endast bedöma ansökningar som innehåller arbetsprover där du visar upp dina färdigheter inom både att skapa grafik och animation.

Send this to a friend