Är du en hejare på att hitta lösningar och peppa igång människor? Då kanske du är vår nästa projektledare.

HELTID, STOCKHOLM

Soja är på jakt efter en ny projektledare till vår animationsstudio i Stockholm. Vårt mål är använda våra kompetenser för att vara med och skapa en lite bättre värld, för att göra det samarbetar vi med fantastiska uppdragsgivare och skapar originalprojekt för film och TV.

Som projektledare kommer du hitta och träffa uppdragsgivare för att skapa intresse för våra tjänster, förvandla intresse till produktioner, och leda produktioner från start till mål. Du blir en viktig spelare i vårt lag som i övrigt består av projektledare, illustratörer, motion designers och animatörer.

För att trivas i rollen behöver du tycka om att ta och ha kontakt med många olika människor. Du blir länken mellan kund och team och att förstå båda perspektiven är en nyckel för att både ha roligt och nå resultat. Du bör förstås vara intresserad av kommunikation och berättande och har du också koll på animation så är det ett plus.

Vi tror att rätt person för denna tjänst kan komma från många olika bakgrunder och lägger därför stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi behöver en peppig och social person som gillar utmaningen att skapa bästa förutsättningar för kreativt arbete och att hitta de allra mest spännande uppdragen.

Tjänsten är på heltid i Stockholm. Ansök till projektledare@soja.se senast måndag 14:e september. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Send this to a friend