Vad vill du berätta?

Visste du att Mauritius rankas som världens 20:e mest demokratiska land? Och har du koll på hur mycket kranvatten kostar i Sverige? Våra kunder har de mest spännande saker att berätta och det är precis det vi på Soja hjälper till med.

I dagens snabba informationstempo är det viktigt att berätta vem man är och vad man står för. Vi hjälper företag och organisationer att dela med sig av sin kunskap och sina berättelser. Ta kontakt med oss om du vill höra mer om hur vi kan hjälpa till att förvandla det krångliga till något enkelt.

Vad vill du berätta?

Visste du att Mauritius rankas som världens 24:e mest demokratiska land? Och har du koll på hur mycket kranvatten kostar i Sverige? Våra kunder har de mest spännande saker att berätta och det är precis det vi på Soja hjälper till med.

I dagens snabba informationstempo är det viktigt att berätta vem man är och vad man står för. Vi hjälper företag och organisationer att dela med sig av sin kunskap och sina berättelser. Ta kontakt med oss om du vill höra mer om hur vi kan hjälpa till att förvandla det krångliga till något enkelt.

Vi tror att man i slutändan är summan av sina handlingar. Därför har vi bestämt oss för vad vi vill göra och hur vi vill göra det, så att de som jobbar med oss också vet vilka vi är. Vi tror på att arbeta tillsammans, nyfiket och hållbart.

Tillsammans

Grundstenen i vår produktionsprocess är att vi jobbar tillsammans. Därför är våra uppdragsgivare med i hela processen, från de första skisserna och hela vägen in i mål. Inte bara när det är bekvämt för oss, utan när det faktiskt gör skillnad för slutresultatet.

Men tillsammans betyder också att vi samarbetar med andra när vår kompetens inte räcker till. Vi är en del av filmnätverket Snöby och samarbetar med fantastiska leverantörer inom bland annat ljudproduktion, filmfotografi och digital PR.

Nyfiket

Vi är intresserade av och nyfikna på nya människor, nya intryck och nya berättelser. Det gör att vi har roligare på dagarna, men vi tror också att det hjälper oss att göra ett bra jobb. Vi kommer ibland helt enkelt inte kunna hålla oss från att ställa en helt ovidkommande fråga.

Hållbart

Vi vill vara en del i skapandet av en mer hållbar framtid – på alla sätt. Det betyder allt från att vi serverar ekologiskt och rättvisemärkt kaffe, till att vi extra gärna samarbetar med uppdragsgivare som kämpar för en mer hållbar, jämställd och demokratisk värld.

Simon Österhof
Projektledare & manusförfattare
simon@soja.se
073 068 52 93

Emma Lönn
Projektledare
emma@soja.se
076 887 77 82

Sofie Edvardsson
Creative director
sofie@soja.se
070 578 85 81

David Karlström
Art director
david@soja.se

Salla Lehmus
Animation director
salla@soja.se

Jakob Nyström
Animation supervisor
jakob@soja.se
076 623 74 27

Björn Assedahl
Motion designer
bjorn@soja.se

Carl Johan Hasselrot
Motion designer
carljohan@soja.se

Daniel Elv-Forsén
Motion designer
daniel@soja.se

Line Hagsand
Motion designer
line@soja.se

Jobb & praktik

Vi på Soja är alltid intresserade av spontana jobbansökningar. Vill du samarbeta med oss eller erbjuda dina tjänster? Eller är du kanske en ny talang på jakt efter precis rätt praktikplats? Hör av dig till oss och berätta vem du är, vad du kan och vad du vill göra.

Skicka ett mail till jobb@soja.se. Glöm inte att skicka med arbetsprover.

 

 

Send this to a friend