SISU IDROTTSUTBILDARNA

Idrott hela livet

Soja och SISU Idrottsutbildarna/Riksidrottsförbundet är gamla vänner. Hade vi varit med i en amerikansk film hade man rentav sagt att vi “go way back”, faktiskt. Under flera år har vi samarbetat kring animerad film, infografik och illustration.

Vartannat år går konferensen Idrott hela livet av stapeln, men hur ser man till att målgruppen som oftast möter SISU/RF digitalt känner igen sig i den verkliga världen?

Illustration

Med tidigare filmproduktioner som grund tog vi på Soja fram en signaturillustration för konferensen. Målet med illustrationen var att visa på den otroliga bredd som finns inom svensk idrott, både bland utövarna och i de idrotter som utövas. Illustrationen är tänkt att användas i all kommunikation kring konferensen Idrott hela livet, såväl på webben som i print.

Vill du veta mer om hur ni kan sy ihop era event med resten av er kommunikation med hjälp av illustration, infografik och film? Hör av dig till oss. Du kan också utmana vår animatör Jakob på en match, han är en hejare på squash.

PRODUCERAD AV

Soja

ARBETSGRUPP

Simon Österhof
Projektledare

Sofie Edvardsson
Illustratör

PUBLICERAD

2015

Send this to a friend