Original är helt enkelt våra alldeles egna berättelser – oavsett form, genre eller kanal.

Om du läst såhär långt så har du nog koll på att vi på Soja hjälper våra uppdragsgivare att förklara, inspirera och förmedla. Men vi har också egna historier att berätta. Det gör vi i kortfilmer, TV-serier, dokumentärer, illustrationer, infografik och säkert andra former som vi inte ens kommit på ännu.

Precis som annars arbetar vi i nyfiket samarbete med andra, men med utgångspunkt i de berättelser vi själva vill berätta. Berättelser vi vill dela med oss av. Här kan du läsa mer om de projekt vi har under produktion just nu. Vill du veta ännu mer? Kontakta oss gärna!

Topp 3

Premiär sommaren 2019!

I den romantiska komedin Topp 3 träffar Anton David i biblioteket och faller pladask. Men räcker kärleken om man vill leva helt olika liv?

Under 2015 startade förproduktionen till den 45 minuter långa filmen Topp 3 och i slutet av året beviljades vi produktionsstöd av Svenska Filminstitutets satsning Moving Sweden. Filmen är en samproduktion med Sveriges Television. Regi Sofie Edvardsson och manus Simon Österhof. Rollerna görs av Eric Ernerstedt, Jonas Jonsson och Caroline Johansson Kuhmunen.

www.topp3.se

Send this to a friend